Mituri urbane

06-03-2013

mituri-urbane-mediumDragi tineri,

În fiecare zi suntem puși în situația de a face alegeri care ne influențează pe noi și pe cei din jurul nostru. De obicei, facem alegeri gândindu-ne la ceea ce știm despre subiectul respectiv și la calea cea mai ușoară prin care putem trece peste obstacole, fie că ne-am mai întâlnit cu o situație asemănătoare, fie că ”avem un prieten care are un prieten căruia i s-a întâmplat”.

La fel cum spune și vechiul proverb, ”cine n-are bătrâni, să-și cumpere”, experiența te învață cum și ce trebuie să faci în anumite situații, însă credem că cele mai multe dintre neplăceri pot fi evitate prin anticiparea consecințelor acțiunilor noastre.

Bătrânii vin cu sfaturile, tinerii vin cu dorința de a face, de a răsturna mituri și de a găsi soluții noi. Însă chiar nu are rost ca fiecare generație să se lovească cu capul de pragul de sus. Drept urmare, această broșură își propune să desființeze o serie de povești pe care, cu siguranță, le-ați mai auzit.

Acum aveți șansa ca, citind aceste idei – trăsnite, le zicem noi – să vă gândiți la ele și să hotărâți singuri cum ați reacționa dacă vi s-ar întâmpla și vouă.

Cu drag,

Tot niște tineri

Descarcă de aici broșura “Mituri urbane”

Taguri

Comenteaza aici

 Username (*obligatoriu)

 Email (*nu se va afisa)

 Website (*optional)